Kategóriák

Garancia információk

Garancia információk

Szerencsére ritkán van szükség gépeink javítására, de azért előfordulhat, hogy valami mégsem úgy működik, ahogy kellene.
Sokan kérdezik, hogy hány év garancia van gépeinkre és hogy működik a rendszer. 
Mi most összefoglaltunk minden fontos információt ami a garancia intézéséhez kell. 

Minden általunk forgalmazott márka hivatalos, magyarországi garanciával (törvényes jótállással) rendelkezik.
Menjünk végig a fontos infókon márkánként:

A szerszámokra, akkumulátorokra és töltőkre 1 év jótállási idő vonatkozik. A jótállási idő a vásárlás időpontjával kezdődik, amit a vásárlást igazoló számlával és a jótállási jeggyel kell igazolni.

Milwaukee szerszámgépekre 1 + 2  év garancia érvényes, az MX FUEL™ gépek kivételével, amelyek garanciája 1 évről maximum 2 évre (1 + 1) hosszabbítható meg. Az összes MILWAUKEE® REDLITHIUM™ akkumulátor, beleértve az MX FUEL™ akkumulátorokat is 1 éves garanciával rendelkezik, amelyet legfeljebb 2 évre (1 + 1) lehet meghosszabbítani.

A jótállás meghosszabbítása nem vonatkozik az olyan gépekre, amelyeket bérbeadási szándékkal vásárolták; ezekre a gépekre, akkumulátorokra és töltőkre 1 év garancia vonatkozik. Az összes jótállás meghosszabbítást online kell regisztrálni a vásárlástól számított 30 napon belül. 
A gépekkel együtt szállított egyéb tartozékok nem tartoznak a kibővített garancia hatálya alá. 

Új Milwaukee szerszámgépeid, az akkumulátorokat ide kattintva tudod regisztrálni

Fontos, hogy CSAK 30 NAPIG van lehetőséged regisztrálni. Erre nagyon figyelj, mert utána már nem fogod megkapni a kiterjesztett garanciát!

Ha bármi problémát észleltél és szükséged van a garanciális javításra, akkor ugyan ezen az oldalon fogod tudni jelezni a problémát. Ezután a Milwaukee kimegy a gépedért és elszállítja javításra. A garanciális javítás/csere díjmentes. 
A cserével a garancia nem indul újra és nem kerül kiterjesztésre. A kicserélt alkatrészek vagy szerszámok a gyártó tulajdonát képezik.

 

A Ryobi gyártmányú termékekre a standard 2 év garanciát további 1 év garanciával tudod meghosszabbítani a www.ryobitools.eu weboldalon történő ingyenes regisztrációval. Így összesen 3 év garanciát adunk a Ryobi gépekre. A regisztrációra a vásárlástól számított 30 napon belül van lehetőséged. 

Ide kattintva tudod regisztrálni Ryobi gépeid

 

A jótállási idő minimum egy év a gépekre, és egy év az akkumulátorokra, töltőkre. AEG esetében is +2 év garancia jár regisztráció után.
A végfelhasználónak a vásárlás dátumától számított 30 napon belül regisztrálnia kell az újonnan vásárolt szerszámot.
A jótállási idő a vásárlás napjától él. Ezt a dátumot számlával vagy más a vásárlást igazoló irattal kell igazolni.   
A végfelhasználó akkor regisztrálhat a kiterjesztett garanciára, ha az ország, ahol lakik, fel van sorolva az online regisztrációs űrlapon azon országok között, ahol választható ez az opció. 

Kattints ide új AEG gép regisztrálásához