Kategóriák

Országos Építőipari Mester Workshop

ÉMW

Építőipari szakemberek, kivitelezők figyelem!
Próbáld ki a legújabb szerszámokat és találkozz több 100 termékkel és márkával 7000 m2-en az Országos Építőipari Mester Workshopon (ÉMWoktóber 6-án a BOK Csarnokban.


Hamarosan izgalmas programok várnak az építőiparban tevékenykedő szakemberekre, akik október első hétvégéjén a szakmához szorosan kapcsolódó újdonságokkal, akciókkal és bemutatókkal találkozhatnak.

Budapesten, a BOK Csarnokban 2023. október 6-án, pénteken, reggel 8 órától látogatható az első alkalommal nyíló Országos Építőipari Mester Workshop, az építőipari szakemberek, kivitelezők, festők, burkolók, szigetelők, épületgépészek legnagyobb szakmai találkozója.

Több száz ismert és népszerű építőipari márka mutatja be legújabb szerszámait, korszerű anyagait, alkalmazási technikáit, melyek most alaposan megismerhetők, ki is próbálhatók, sőt, rendkívüli akcióban, kedvező áron megvásárolhatók.

A Workshop 7000 négyzetméterén minden az építőipar gyakorlati oldaláról szól. Itt az alkalom a szakmai tapasztalatcserére, amikor lehetőség nyílik személyesen a gyártókkal, forgalmazókkal és persze egymással is találkozni.

Erre a péntekre készül az építőipari szakma és közös élményekben nem lesz hiány!


Országos Építőipari Mester Workshop

Időpont:
2023. 10. 06. péntek 8:00-19:00

Helyszín:
Budapest, BOK Csarnok A épület

Jegyár:
Elővételben: 1990 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS


Helyszínen: 3500 Ft


HOL TALÁLSZ MEG MINKET?

A BEJÁRATTÓL BALRA, AZ 1. STANDNÁL TALÁLSZ MINKET!


További programokat és kiállítókat itt tudod megnézni:
https://www.homeinfo.hu/emw/

CSATLAKOZZ A FACEBOOK ESEMÉNYHEZ, HOGY NE MARADJ LE RÓLA!

 

Vissza a főoldalra >>